ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΙΣΚΕΑ

Λογοθεραπεύτρια

Η Κισκέα Σταυρούλα, σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστημίο, ενώ από το 2014, είναι και πτυχιούχος λογοθεραπεύτρια ,του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου. 
Στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών της σχολής, εκπαιδεύτηκε στην παρέμβαση διαταραχών λόγου και ομιλίας σε παιδιά και ενήλικες σε κλινικό εργαστήριο, σχολείο και νοσοκομείο (ΝΙΜΤΣ).
Έκτοτε έχει εργαστεί σε ατομικές συνεδρίες, σε ιδιωτικούς φορείς της Αττικής, σε πρωινό πρόγραμμα πρώιμης εκπαίδευσης, καθώς και ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Έχει ασχοληθεί με παιδιά με καθυστέρηση λόγου και ομιλίας, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση, μαθησιακές δυσκολίες, σύνδρομο Down, αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές, δυσπραξία κ.α.
Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που αφορούν στις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, στις μαθησιακές δυσκολίες και στις διαταραχές της ροής της ομιλίας.
Είναι πιστοποιημένη σε μεθόδους στοματοπροσωπικής θεραπείας, εναλλακτικής επικοινωνίας και σε μεθόδους παρέμβασης στις διαταραχές σίτισης, στις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές αυτιστικού φάσματος.

Scroll to Top